Patentin hankkiminen ja Ricon valheet

HUOM! KATSO KONTEKSTIKSI TÄSTÄ VIDEOSTA 2:51-3:40
Rico187 on useasti väittänyt, että Energy5 esports tiimillä on patentit. Tämä jo itsessään osoittaa, että Rico ei tiedä mikä patentti on ja mitä varten niitä käytetään, mutta ei siinä vielä kaikki. Rico nimittäin kaivaa itseään vieläkin syvemmälle valheeseensa valehtelemalla yhä enemmän.
Saanen ottaa hetken ajastanne selittääkseni lyhyesti, mikä patentti on. Wikipedian selityksen mukaan, patentti on viranomaisen antama määräaikainen yksinoikeus keksinnöstä hyötymiseen. Keksintöjä ovat mm. ihmisen keksimä uusi laite, menetelmä tai teoria (wikisanakirja). E-urheilu ryhmä ei sisälly mihinkään näistä luokitteluista, ja tällöin e-urheilu ryhmää ei voida patentoida.
Jo tämä kertoo, kuinka Rico valehtelee patentin hankkimisesta, mutta hän on myös mennyt väittämään monia muita epätosia asioita. Yllä linkitetyssä videossa Rico kertoo heti aluksi, että jos haluaa patentoida, tarvitsee allekirjoituksen oikeusministeriöstä. Oikeusministeriön tehtäviä en rupea teidän mielenterveytenne vuoksi nyt listaamaan. Oikeusministeriön tehtävät löytyvät tästä linkistä. Voin kuitenkin sanoa, ja voit myös itsekin varmistaa, että oikeusministeriön tehtäviin EI sisälly patenttien myöntäminen, allekirjoittaminen tai minkäänlainen käsittely.
Seuraavaksi Rico väittää, että patentin hankkimista varten on saatava poliisin allekirjoitus. Tämäkään ei ole lähelläkään totuutta, mutta valheet sen kuin jatkuvat. Ricon mukaan patenttiin tarvitsee myös turvallisuusluokitusallekirjoituksen. Turvallisuusluokitus?! Turvallisuusluokitus on luokitus, joka annetaan salassa pidettävälle tietoaineistolle, joka kertoo, kuinka tärkeää tietoaineiston salassapito on. Voit lukea turvallisuusluokituksesta enemmän täällä, jossa myös huomaat, että turvallisuusluokitus ei millään tavalla liity patentteihin. Tämä Ricon suustaan päästämä valhe vaikuttaa erittäin suurelta, mutta suurin valhe on vielä edessä.
Naiset ja herrat… Rico187 väittää vakavalla naamalla, että jos patenttiin kuuluu tilat (mikä itsessään on jo järjetöntä) tarvitset pelastuslaitokselta lupakirjan. TARVITSET PELASTUSLAITOKSELTA LUPAKIRJAN!!! ENSINNÄKÄÄN PELASTUSLAITOKSELLA EI OLE PÄTKÄÄKÄÄN TEKEMISTÄ PATENTTIEN MYÖNTÄMISEN, ALLEKIRJOTTAMISEN TAI KÄSITTELEMISEN KANSSA JA TOISEKSI LUPAKIRJA??? LUPAKIRJA ON ILMA-ALUKSEN OHJAAMISEEN OIKEUTTAVA LUPA! ILMA ALUKSEN OHJAAMISEEN!!! RICO EI SELVÄSTIKÄÄN OLLENKAAN TIEDÄ MISTÄ HÄN PUHUU!
Naiset ja herrat, en tiedä ollenkaan mistä Rico on moisia täysiä valheita keksinyt. Anon nyt teiltä rakkaat lukijat. Suhtautukaa aina varauksella kaikkeen, mitä Rico187 sanoo. Kuten opitte, Ricon valehtelulle ei ole rajoja. Hän yksinkertaisesti hakee mielestään monimutkaisia ja yhteiskunnallisilta vaikuttavia sanoja, jotta hän saisi huijattua ihmisiä, jotka eivät osaa harjoittaa tiedonhakua. En tiedä teistä lukijat, mutta minä odotan innolla seuraavaa kertaa, kun Rico päästää tämänvertaisia valheita suustaan. Olisin myös äärimmäisen kiitollinen, jos tämä artikkeli saataisiin Ricon tietoon. Haluan hänen tietävän, että ihmiset eivät ole niin hölmöjä, kuin Rico luulee. Tämä valheiden äärimmäisyys saa minut epäilemään Ricon vakavuutta. Voi olla, että Rico vain esittää tietämätöntä, jolloin voin sanoa, että hän on huijannut minua täysin. Kiitos ajastanne lukijat. Seuratkaa sivuani uusien Rico päivitysten vuoksi.

Jätä kommentti