Kontula 97, Suomi ensin. Ricon menneisyys

Nyt on saattanu löytyä jotain aika mehevää. Rikun veljet on ilmeisesti ollu rasiste… eikun siis… ”maahanmuutto vastaisia.” Täältä löytyy videoo kuinka Rikuki on omannu näitä ajatusmaailmoja sen veljiltä

Tosta videosta kohdasta 2:51 eteenpäin Riku kertoo tappeluista missä se tai sen veljet on ollu. Yks mikä tosiaan pisti silmään oli, kun se sano, että sen veli on ollu kontulassa 1997 tappelussa. No tän ku tunki googleen niin sieltähän löyty kun löytyki uutisia.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kontulan-skinikahakoitsijoille-ehdolliset-tuomiot/5462462

Uutinen kertoo siitä, kuinka 1997 toukokuussa kostomieliset skinit, jokka oli menny kentälle tappelumielessä, oli saanu tuomion. Toi uutinen julkastiin 1998 ja mä oon yllättyny, että siitä oikeesti löyty noin vanha uutinen. Ihan positiivisesti yllättyny. Eikä siinä vielä kaikki. Eikö uutinen tapahtumasta riitä? No kelpaako video?

Suosittelen kattoon ainaki ne ihan paikan päällä otetut videot. Niitä voi siinä tyytyväisenä kattella siinä tiedossa, että joku niistä on Rikun veli… jos siis Riku puhu totta. Mä oon erittäin yllättyny siitä, että Rikun puheessa on vihdoinki jotain totuuden jyvää.

16.3.2017 Youtubeen julkastiin video nimeltä ”Suomi maidan -porukka sekoilee taas” Tästä päätellen video on re-uploadi. Videossa kuitenkin näkyy meidän kaikkien rakastama Rico187, animaleg5, eg5legends, Richard Suutari. Riku ja sen poppoo on Helsingissä ja ne ilmeisesti ettii jotain pahoinpitelijää, jonka ne sitten luovuttais poliisille. Rikulla ja jollakin toisella on mukana turvakaasua. Ensimmäisen kahden minuutin aikana paska meinaa karata kädestä, kun poppoo törmää maahanmuuttaja porukkaan ja tilanne meinaa yltyä, mutta Rikun poppoo lähteekin pois. Tämän jälkeen ne urheesti kailottaa kuinka ne ei oo uusnatseja eikä rasisteja, mutta kohdasta 5:00 vähän eteenpäin yks Rikun kavereista sanoo niiden etsimää maahanmuuttajaa vahingossa ali-ihmiseks, jonka jälkeen se korjaa itteensä. Kyllä ne kuitenki aika rasistiselta mun silmiin vaikuttaa.

Nyt on pakko myöntää, että en tiedä mikä foruumi toi on, mikä ton keskustelun alotti tai miten hELVETISSÄ tossa keskustelussa on 5000 sivua, mutta mitä mä tiedän on, että sieltä mä ton videon löysin ja siellä ne on nauttinu Rikun touhuista ennen sen e-urheilu uraa. Se on hienoo nähdä, että Rikulla on ollu näkyvyyttä ennen tätä laatuclipit touhuaki.

Rikulla on päässy streamilla pariin otteeseen n-sana lipsahtaan. Jos muistan oikein, niin sehän on sanonu ettei se oo enää skini. Jos se puhu totta sen veljestään ja siitä kuinka se oli Kontulan 97 tappelussa niin siitä saa jonkilaista kuvaa siitä millasessa ympäristössä Riku on kasvanu. Karu menneisyys ollu Rikulla. Menneisyys joka on selvästi johtanu vihanhallintaongelmiin, päihteiden käyttöön ja luultavasti joihinki mielenterveydenongelmiin.

Jätä kommentti